Sommerfuglrommet (BOK)

Lucinda Riley

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Et herskapelig hus. En eventyrlig barndom. En ødeleggende hemmelighet» Posy Montague bor fortsatt på familiens vakre eiendom, Admiral House, der hun tilbrakte en lykkelig barndom og fanget sommerfugler sammen med sin kjære far. Her oppdro hun også sine egne barn. Til tross for de gode minnene og den praktfulle hagen hun har brukt tjuefem år på å anlegge, er huset i ferd med å forfalle, og Posy vet at tiden er inne for å selge. Så dukker plutselig Freddie, hennes store kjærlighet som forlot henne for femti år siden, opp. Posy har allerede nok bekymringer, for sønnen Sam mislykkes som forretningsmann og yngstesønnen Nick er brått tilbake etter ti år i Australia. Posy er skeptisk til Freddies fornyede interesse, men det hun ikke vet, er at både han og Admiral House skjuler en ødeleggende hemmelighet. «En gripende historie om familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye sjanser.»
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Lucinda Riley
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202632311
Antall sider 541 Dimensjoner 13,7cm x 21,1cm x 3,5cm
Vekt 626 gram Oversetter Benedicta Windt-Val
Originalspråk Engelsk Originaltittel The butterfly room
Emner og form Moderne litteratur, Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Kjærlighet, Familie, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende