Sommerregn (BOK)

Marguerite Duras

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
I en forstad til Paris bor Ernesto sammen med familien sin. Han vet ikke helt hvor gammel han er - mellom tolv og tyve et sted. Men han vet hva han heter. Og hva alle småsøsknene heter. Sammen med søsteren Jeanne tar han hånd om søsknene. Mellom Ernesto og Jeanne finnes en sterk, nesten farlig kjærlighet. Foreldrene ser kjærligheten, men griper ikke inn. De legger seg aldri opp i barnas liv. Forundret står de utenfor samfunnet og ser på. Ernesto begynner på skolen, men slutter etter få dager og lærer seg alt på sin egen måte. Kunnskapen hans og den vise og naive forklaringen på hvorfor han ikke vil fortsette på skolen, blir kjent over hele Frankrike. Men så faller sommerregnet. Barndommens tid er forbi.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Marguerite Duras
Forlag
Oktober
ISBN 9788249517541
Antall sider 156 Dimensjoner 13,9cm x 21,2cm x 1,8cm
Vekt 277 gram Oversetter Gøril Eldøen
Originalspråk Fransk Originaltittel La pluie d'été
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Paris, Familie, Immigrasjon, Kjærlighet, Romaner, Skjønnlitteratur