Sommerstemning - noveller med en duft av sommer (BOK)
129,00 12900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En stund igjen til sommerferien? Uteblir sommerværet hos deg? Fortvil ikke! I Sommerstemning får du en variert og innholdsrik norgesferie - med godværsgaranti. Bli med Ellinor Rafaelsen i bryllupsfest og mimre om en romantisk sommer på Hvaler. Dra til seters i Gudbrandsdalen med Jane Mysen, der en fremmed får søt musikk til å oppstå. Opplev markslått på Røros med Annikki Øvergård, kjenn duften av syrintrærne i vestfoldsidyllen Borre med Elisabeth Hammer og fang krabber på Alvøen utenfor Bergen i May Lis Ruus' fortelling. Gjør et vågestykke en midtsommernatt på en øy utenfor Sotra sammen med Torill Karina Børnes, bli med Inger Harriet Hegstad tilbake til barndommens sommerparadis og Yvonne Andersen til bølgeskvulp og saltsprut i Nord-Norge. God sommer!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Annikki Øvergård, Elisabeth Hammer, Ellinor Rafaelsen, Inger Harriet Hegstad, Jane Mysen, May Lis Ruus, Torill Karina Børnes, Yvonne Andersen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202557973
Antall sider 287 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 2,2cm
Vekt 298 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Romantikk, Noveller, Antologier: generelt, Sommer, Antologier, Skjønnlitteratur