Søsterklokkene (LYDBOK)

Lars Mytting

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Så lenge folk kunne huske hadde Søsterklokkene ringt over det trange dalføret, med en klang så malmfull og kraftig at klokkeren ble døv etter bare tre messer. Klokkene ble støpt til minne om tvillingene Halfrid og Gunhild Hekne, som var sammenvokst fra hoftene og ned. Det hvilte alltid noe større over søstrene, som om de tilhørte en annen og mektigere verden, og en av billedvevene de lagde, ble sagt å vise fremtiden. I 1879 flytter en nyutdannet prest inn på prestegården, der nittenårige Astrid fra Hekne gjør tjeneste. Fra Tyskland kommer en fremmed mann med vidløftige planer. Den gamle stavkirken som har huset klokkene går uvisse tider i møte, og snart utsettes bygda for brå skiftninger og ubøyelige viljer. «Søsterklokkene» er en rik fortelling om gammel tid som brytes mot nye ideer, om mørkt slit og solvarme steiner, om to kirkeklokker med overjordisk klang og evigheten som horisont.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2018 Forfatter Lars Mytting
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242174529
Dimensjoner 14,1cm x 13,9cm x 2,5cm Vekt 242 gram
Andre medvirkende Kai Remlov Emner og form Historiske romaner, Oppland, Bygder, Romaner, Lydbøker, Historisk litteratur, 1800-tallet, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende