Spionen som kom inn fra kulden (BOK)

John Le Carré

144,00 14400 Veil. pris 169,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Vi er forpliktet til å leve vårt liv uten medfølelse, uten medmenneskelig varme, ikke sant? Det er selvfølgelig ikke mulig. Alt dette hardkokte - det er noe vi prøver å innbille hverandre. Men vi er ikke slik i virkeligheten. Jeg mener... man kan ikke være ute i kulden hele tiden; man må av og til inn fra kulden... I denne klassikeren, John le Carrés tredje roman og den første som bragte ham internasjonal anerkjennelse, skapte han en verden ulike noen annen som tidligere var blitt skildret i spenningslitteraturen. Med uovertruffen kunnskap hentet fra sine år i den britiske etterretningstjenesten, kaster le Carré lys på den internasjonale spionasjens lyssky virksomhet i en fortelling om en britisk agent som lengter etter å avslutte karrieren, men går løs på et aller siste, dypt skremmende oppdrag. Når den siste agenten under hans kommando blir drept og Alec Leamas hjemkalles til London, håper han å ha kommet inn fra kulden en gang for alle. Sjefen hans, Kontroll, har imidlertid andre planer. Kontroll er fast bestemt på å styrte sjefen for den østtyske etterretningstjenesten og velte hele organisasjonen. Nok en gang sender han Leamas ut i kampsonen - denne gangen for å spille rollen som vanæret spion og lokke fienden inn i det endelige nederlaget. MED NYSKREVET ETTERORD AV FORFATTEREN SELV SPIONTHRILLERENS MESTER! SENSASJON OG KLASSIKER - NR 1 PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER "Skrevet med en nådeløs, elegant klarhet. Spionen som kom inn fra kulden er en førsteklasses thriller og mer enn det." Time Magazine "Le Carré er en av våre beste romanforfattere, uansett sjanger." Vanity Fair "En glitrende språkkunstner" Wall Street Journal "Den beste spionfortellingen jeg noensinne ar lest." Graham Greene "Le Carré er ganske enkelt verdens største fiktive spionsjef." Newsweek "En aktuell og forferdelig fortelling ... en unik og urovekkende forfatter." Sunday Times Vi er forpliktet til å leve vårt liv uten medfølelse, uten medmenneskelig varme, ikke sant?
Det er selvfølgelig ikke mulig. Alt dette hardkokte - det er noe vi prøver å innbille hverandre. Men vi er ikke slik i virkeligheten. Jeg mener... man kan ikke være ute i kulden hele tiden; man må av og til inn fra kulden...

I denne klassikeren, John le Carrés tredje roman og den første som bragte ham internasjonal anerkjennelse, skapte han en verden ulike noen annen som tidligere var blitt skildret i spenningslitteraturen. Med uovertruffen kunnskap hentet fra sine år i den britiske etterretningstjenesten, kaster le Carré lys på den internasjonale spionasjens lyssky virksomhet i en fortelling om en britisk agent som lengter etter å avslutte karrieren, men går løs på et aller siste, dypt skremmende oppdrag.

Når den siste agenten under hans kommando blir drept og Alec Leamas hjemkalles til London, håper han å ha kommet inn fra kulden en gang for alle. Sjefen hans, Kontroll, har imidlertid andre planer. Kontroll er fast bestemt på å styrte sjefen for den østtyske etterretningstjenesten og velte hele organisasjonen. Nok en gang sender han Leamas ut i kampsonen – denne gangen for å spille rollen som vanæret spion og lokke fienden inn i det endelige nederlaget.

MED NYSKREVET ETTERORD AV FORFATTEREN SELV

SPIONTHRILLERENS MESTER!
SENSASJON OG KLASSIKER - NR 1 PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER

“Skrevet med en nådeløs, elegant klarhet. Spionen som kom inn fra kulden er en førsteklasses thriller og mer enn det.”
Time Magazine

”Le Carré er en av våre beste romanforfattere, uansett sjanger.”
Vanity Fair

”En glitrende språkkunstner”
Wall Street Journal

“Den beste spionfortellingen jeg noensinne ar lest.”
Graham Greene

"Le Carré er ganske enkelt verdens største fiktive spionsjef.”
Newsweek

“En aktuell og forferdelig fortelling ... en unik og urovekkende forfatter.”
Sunday Times
]]>

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2013 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter John Le Carré Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202423148 Antall sider 254
Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 2cm Vekt 370 gram
Oversetter Lotte Holmboe Originalspråk Engelsk
Originaltittel The spy who came in from the cold Emner og form Kriminal: agenter og spioner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Romaner, Agenter og spioner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende