Spis mer grønt (BOK)

Jørgen Ravneberg

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Jeg ønsker inderlig å vise hvor lett det er å bruke flere ville vekster i matlagingen vår. Samtidig håper jeg å vise flere det fantastiske matfatet som finnes der ute, og forhåpentligvis blir det lettere å komme seg ut og sette pris på den utrolige naturen vår, sier Jørgen Ravneberg som er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Han er opptatt av feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing. Han er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter. Spis mer grønt er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok, Sankeboka. Denne boken har som formål å inspirere til mer bruk av både ville og dyrkede grønnsaker og råvarer, og vise hvor enkelt det er å inkludere ville vekster i vanlig kost. Oppskriftene er enkle for å holde terskelen lav og kvaliteten høy. Rettene treffer de fleste behov, fra middag på tirsdag til date-night på lørdag.
sier Jørgen Ravneberg som er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Han er opptatt av feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing.
Han er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter.


Spis mer grønt
er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok, Sankeboka. Denne boken har som formål å inspirere til mer bruk av både ville og dyrkede grønnsaker og råvarer, og vise hvor enkelt det er å inkludere ville vekster i vanlig kost. Oppskriftene er enkle for å holde terskelen lav og kvaliteten høy. Rettene treffer de fleste behov, fra middag på tirsdag til date-night på lørdag.]]>
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Jørgen Ravneberg
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202734480
Antall sider 254 Dimensjoner 19,7cm x 26,8cm x 2,7cm
Vekt 1015 gram Andre medvirkende Espen Hagestrand, Jørgen Ravneberg
Emner og form Matlaging med urter og krydder, Trær, villblomster og planter: allmenn interesse, Botanikk, Mat og drikke, Kokebøker, Faglitteratur