Spøkelseshunden (BOK)

Katarina Genar

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Ein spennande skule der spøkelse er daglegdags! Grete elskar den mystiske skulen sin. Der finst det både ein rektor som går igjen, og ei latterfrøken som viser seg i spegelen på do. Og då Grete ser at det er bitemerke på arket hennar, og høyrer noko som knurrar og krafsar, forstår ho at det berre kan bety éin ting: Spøkelseshunden har vakna! Bli med til skulen der porten knirkar, det er spindelvev i vindauga og ein høyrer kvesande pust i korridoren. Les også: Den mystiske skulen: Svartedama Den mystiske skulen: Ånda i glaset Spøkelseshunden er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Frå svensk ved Øystein Rosse. Leseland. Nivå 2.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Katarina Genar
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252190953
Antall sider 60 Dimensjoner 14,2cm x 21,1cm x 0,9cm
Vekt 193 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Øystein Rosse Originalspråk Svensk
Originaltittel Spökhunden Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Alexander Jansson Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: grøssere og spøkelseshistorier, Hunder, Spøkelser, Romaner, Lettlest, Spenning, Skjønnlitteratur