Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Stalker (BOK)

Lars Kepler

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Stalker er femte bok i suksess-serien til Lars Kepler om etterforsker Joona Linna. For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Selv han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter. Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar politiet en filmsekvens av en kvinne i et vindu. Neste dag blir kvinnen funnet død i sitt hjem. Det er ikke bare voldsnivået som får politiet til å tenke på Kyrklunds gamle mord. Så dukker en ny film opp hos politiet. Politiet kommer ikke til å løse saken uten Joona Linna. Problemet er at Joona har vært forsvunnet i over et år. Nesten alle tror han er død. Nesten alle.
Anmeldelser
«I likhet med de fire foregående bøkene om Joona Linna, er Stalker en thriller som holder deg våken gjennom natten. Det går i ett. Det intense tempoet, de brå vendingene og de stadige perspektivskiftene gjør at leseren drives gjennom handlingen.» «Stalker er en velskrevet, medrivende krim. Kepler fristes aldri -i motsetning til mange andre krimforfattere -til å bruke mye tid på endeløse og kjedelige avhør. Her er det heller ikke mye lunken kaffe i pappkrus, eller stereotypiske, gretne etterforske «[...)uutholdelig spennende og vanskelige å legge fra seg når man først har begynt å lese.» «Fra første til siste side er boken fylt med intens spenning og dramatikk. Det er ikke et dødpunkt i denne thrilleren.» «[...]etter å ha lest den kommer du alltid til å trekke for gardinene når mørket faller på ...» «Det er hårreisende spenning og blodige grøss i Lars Kepler alias Alexander og Alexandra Ahndorils velturnerte Stalker.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2015 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Lars Kepler Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202477738 Antall sider 556
Dimensjoner 11,4cm x 18,5cm x 3,3cm Vekt 466 gram
Oversetter Henning J. Gundersen Originalspråk Svensk
Originaltittel Stalker Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i