Storeulv - en uautorisert biografi om John Fredriksen (BOK)

Odd Harald Hauge, Gunnar Stavrum

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Storeulv går bak myten John Fredriksen, gambleren som aldri får nok, som aldri tilgir, og som ikke ønsker at du leser denne boken. Storeulv er beretningen om John Fredriksens turbulente liv, fra fengselscelle til milliardbolig, fra lærling til milliardær, fra kriser til triumfer. Men det var ikke nok å bli størst og rikest, John Fredriksen jager videre i stadig større tempo, drevet av en evig trang til å bevise noe.John Fredriksen har forakt for risiko, for regler og for sveklinger. Mens andre tenker, handler Fredriksen, uten å spørre noen. Han eier ikke alt, men han bestemmer alt. Mange er blitt rike på Fredriksen, men han er blitt enda rikere på dem. Og aldri betaler han en krone i skatt ? til gjengjeld er han dømt til et evig liv som hjemløs.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2006 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Gunnar Stavrum, Odd Harald Hauge Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205353466 Antall sider 380
Dimensjoner 11,8cm x 18,6cm x 2,4cm Vekt 224 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Biografier: næringsliv og industri, Næringslivsfolk, Biografier, Faglitteratur