253,00 25300 Veil. pris 298,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Boken inneholder oppskrifter fra spisestedet Sult på Grünerløkka i Oslo. Filosofien bak oppskriftene er at rettene skal være av enkle, førsteklasses råvarer, uten at de skal koste all verden. Her er oppskrifter på fiskeretter, kjøttretter, grønnsaksretter, sauser og desserter. I boken har baren Tørst bidratt med drinker skeddersydde til menyene, og tips om viner som passer til maten.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 1999 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Anders Hansson, Bernt Bucher-Johannessen, Geir Erik Henriksen, Odd-Joar Eide, Uffe Forlag
Schibsted
ISBN 9788251617680 Antall sider 111
Dimensjoner 22,5cm x 26,7cm x 1,7cm Vekt 780 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Karin Beate Nøsterud, Nina Ruud
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur