Supersmart (BOK)

Dan Höjer

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Om smarte dyr, oppfinningar og menneske! Kva betyr det eigentleg når ein seier at nokon er smart? Og har storleiken på hjernen noko å seie? I denne boka møter du historiske personar som er kjende for smarte oppfinningar og oppdagingar, mellom andre Albert Einstein, Marie Curie og Leonardo da Vinci. Men det finst også ulike måtar å vere smart på. Ein kan til dømes vere kjensle-smart, altså flink til å forstå korleis andre menneske tenkjer og føler. Supersmart tek for seg ulike rekordar i det å vere smart. Boka kombinerer tankevekkjande fakta med tøffe illustrasjonar. Supersmart er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Les også: Superrask Supersterk Leseland. FAKTA. Nivå 3.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Dan Höjer
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252190854
Antall sider 48 Dimensjoner 14,2cm x 21cm x 0,8cm
Vekt 180 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Ole Jan Borgund Originalspråk Svensk
Originaltittel Supersmart Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Per Demervall Emner og form Fagbøker for barn og ungdom: vitenskap og teknologi: allmenn interesse, Intelligens, Oppfinnelser, Lettlest, Faglitteratur