Supersterk (BOK)

Dan Höjer

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Morosame fakta om muskuløse folk og galne styrkerekordar! I denne boka møter vi Magnus, eit av dei sterkaste menneska i verda, og handbakmeisteren Heidi frå byen Ensamheten i Sverige. Men her er også greske boksarar, «sterke» sirkusmenn, gudar, barnevakter og små, supersterke maurar ... Teksten er full av spennande og morosame fakta, og tek også for seg fordelar og ulemper ved det å vere sterk. Dei spenstige illustrasjonane tilfører tekstane ein ekstra humoristisk dimensjon. Supersterk er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Les også: Superrask Supersmart Leseland. FAKTA. Nivå 3.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Dan Höjer
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252190830
Antall sider 47 Dimensjoner 14cm x 21cm x 0,9cm
Vekt 180 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Ole Jan Borgund Originalspråk Svensk
Originaltittel Superstark Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Per Demervall Emner og form Fagbøker for barn og ungdom: vitenskap og teknologi: allmenn interesse, Naturvitenskap, Lettlest, Faglitteratur