322,00 32200 Veil. pris 379,00
Midlertidig tom hos leverandør
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. Følg forfatterne på Instagram: @illebrod Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Forfatter Casper André Lugg, Martin Ivar Hveem Fjeld
Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241911309
Antall sider 172 Dimensjoner 22cm x 27,3cm x 2,2cm
Vekt 975 gram Leverandør Vigmostad og Bjørke
Illustratør Martin Grytøyr Emner og form Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Brød, Kokebøker, Faglitteratur