Sushi - smak og teknikk (BOK)

Kimiko Barber, Hiroki Takemura

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Midlertidig tom hos leverandør
Boka viser hvordan man kan lage japansk sushi hjemme. Oppskriftene blir demonstrert trinn for trinn med fotografier. Boka gir også tips om etikette.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Hiroki Takemura, Kimiko Barber Forlag
Spektrum
ISBN 9788231603382 Antall sider 256
Dimensjoner 17,7cm x 22,2cm x 2,4cm Vekt 790 gram
Oversetter Line Valen Originalspråk Engelsk
Originaltittel Sushi Leverandør Forlagsentralen ANS
Illustratør Ian O'Leary Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Japan, Sushi, Småretter, Kokebøker, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i