Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Syke sjeler (BOK)

Kristina Ohlsson

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
«Adskillige ganger reiser nakkehårene seg ...» Dagens Nyheter Lukas forsvinner et par dager før han er ferdig med videregående. Tre uker senere blir han funnet bevisstløs med store skader. Ingen vet hva som har hendt ham. Ikke engang han selv. Han husker ingenting. Det eneste han og alle andre vet, er at ytterligere to personer er forsvunnet på samme måte, men Lukas er den eneste som er kommet tilbake. Ti år senere vender Lukas tilbake til foreldrenes hus i hjembygda plaget av uvissheten om hvem som en gang ødela livet hans. På den andre siden av gaten bor en far som aldri fikk vite hva som skjedde med datteren Fanny. Han tror at Lukas har svaret. Samtidig flytter Anna og David inn i den gamle prestegården. Her skal de begynne sitt nye liv. Men huset vekker en sterk uro i Anna. Når hun senere finner et jernkors gravd ned i hagen, forstår hun at noen vil dem vondt. Veldig vondt. Anna prøver vettskremt å redde både seg selv og David, men er det allerede for sent? «Fantastisk bra ... Jeg foreslår at du leser på dagtid, i dagslys og med mange gode venner rundt deg.» Norran «Ohlsson kan smi en intrige. Hun presenterer oss for et komplisert puslespill med mange brikker.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad «Det handler om skyld, avmakt og ikke å kunne stole på noen, ikke engang på seg selv.» Boklådan «Kristina Ohlsson er en mester i å skrive bøker ...» Norran «Dette er en godt oppbygd bladvender der man kan ane hvor man er på vei, men der leseren stadig overraskes og ingenting er gitt.» Göteborgs-Posten «Kristina Ohlsson er helt klart en av Sveriges beste innen spenningssjangeren.» Gefle Dagblad «... lykkes godt med å skape skrekkstemning uten å blande inn overnaturlige hendelser.» Skånska Dagbladet   
Ti år senere vender Lukas tilbake til foreldrenes hus i hjembygda plaget av uvissheten om hvem som en gang ødela livet hans. På den andre siden av gaten bor en far som aldri fikk vite hva som skjedde med datteren Fanny. Han tror at Lukas har svaret.
   
Samtidig flytter Anna og David inn i den gamle prestegården. Her skal de begynne sitt nye liv. Men huset vekker en sterk uro i Anna. Når hun senere finner et jernkors gravd ned i hagen, forstår hun at noen vil dem vondt. Veldig vondt. Anna prøver vettskremt å redde både seg selv og David, men er det allerede for sent? «Fantastisk bra ... Jeg foreslår at du leser på dagtid, i dagslys og med mange gode venner rundt deg.»
Norran
  
«Ohlsson kan smi en intrige. Hun presenterer oss for et komplisert puslespill med mange brikker.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad
  
«Det handler om skyld, avmakt og ikke å kunne stole på noen, ikke engang på seg selv.»
Boklådan
  
«Kristina Ohlsson er en mester i å skrive bøker ...»
Norran
  
«Dette er en godt oppbygd bladvender der man kan ane hvor man er på vei, men der leseren stadig overraskes og ingenting er gitt.»
Göteborgs-Posten
  
«Kristina Ohlsson er helt klart en av Sveriges beste innen spenningssjangeren.»
Gefle Dagblad
  
«... lykkes godt med å skape skrekkstemning uten å blande inn overnaturlige hendelser.»
Skånska Dagbladet]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Kristina Ohlsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205558212
Antall sider 362 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,6cm
Vekt 296 gram Oversetter Inge Ulrik Gundersen
Originalspråk Svensk Originaltittel Sjuka själar
Emner og form Grøssere, Psykologiske thrillere, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i