Takkemat - flat mat på takke og i panne (BOK)

Ane Nordvik Hasselberg, Gry Nordvik Karlsen

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Midlertidig tom hos leverandør
«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt. Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Ane Nordvik Hasselberg, Gry Nordvik Karlsen
Forlag
Kagge
ISBN 9788248917762
Antall sider 158 Dimensjoner 17,6cm x 24,7cm x 2,1cm
Vekt 771 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Ane Nordvik Hasselberg, Gry Nordvik Karlsen Emner og form Matlaging ved hjelp av spesielle kjøkkenredskaper eller -utstyr, Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Bakverk, Kokebøker, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også