The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adria (BOK)

Ferran Adria, El Bulli

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Glimrende The Family Meal er den første kokeboka for hjemmekokken skrevet av den gastronomiske superhelten Ferran Adria, matkunstner i verdensklasse og sjef på spanske elBulli – restauranten som fem ganger har blitt kåret til verdens beste. Boka inneholder nærmere 100 lekre oppskrifter på retter som hvem som helst kan lage, inspirert av maten som de ansatte på elBulli selv spiser. Adrias oppskrifter er lette å følge og skreddersydd for familiemåltider i hjemmet. Her er klassiske middagsretter for hver dag i uka, med alt fra stekt kylling og saltbakt havabbor til hvit sjokoladekake og bakte epler med krem. Rettene er rimelige å lage, med ingredienser som skal være lett tilgjengelige, og boka er inndelt i tre-retters menyer med forrett, hovedrett og dessert. Her er dessuten steg-for-steg-beskrivelser ledsaget av lekre fargefotografier, samt enkle "gangetabeller" for hvordan en rett kan tilberedes for mange eller få spisende. Dette er den engelskspråklige oversettelsen av boka.

Produktfakta

Språk Engelsk Engelsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Forfatter El Bulli, Ferran Adria
Forlag
Phaidon Press
ISBN 9780714862392
Leverandør Bertram Trading Ltd Emner og form General cookery & recipes

Anmeldelser

"Wonderful (...) good straightforward cooking" - The New York Times "I learned an enormous amount about cooking from a master of the trade." - The Wall Street Journal "This is the type of traditional food Ferran loves." - VOGUE "Even if you're more comfortable navigating cobblestone streets in platforms than wielding a microplane in the kitchen, this book will show even the most harried and clueless of cooks how to prepare a simple dinner at home. And, as an unexpected bonus, it will also be a meal that will forever impress guests." - VOGUE.com "Adria (...) teaches kitchen basics (egg poaching, anyone?) and delivers simple, delicious recipes meant for the daily table." - People "Simple, deceptively elegant recipes (...) it's manna from the maestro for home cooks, both novice and notable." - BookPage "The recipes make you taste an everyday food in an entirely new way." - The New York Times "The idea of El Bulli at home sounds far-fetched, but you can cook the restaurant's staff meals easily- without the foam. The step-by step visual recipes are precise but playful."- Bon Appétit "Proves accessible even to novice cooks (...) Adria's fame and revolutionary style make this a defining cookbook."-Booklist "I can't stop cooking from this book (…) The only downside is that I had to come to terms with splotching grease on its lovely pages."- The Atlantic