Tid med maten - nyt mer, oppnå mer ro, hold vekten (BOK)

Fedon Lindberg

322,00 32200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
I denne lekre matboka gir Fedon A. Lindberg deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på. Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker. Han forklarer enkle stressdempende teknikker og hvorfor dette helhetlige synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. På en mesterlig måte kombinerer han sunnhet og nytelse gjennom 80 helt nye oppskrifter til familiehygge og vennelag. De nydelige rettene er basert på enkle, rene råvarer og designet for å holde deg sunnere, biologisk yngre og naturlig slank. De nydelige bildene i boken er tatt av Studio Dreyer Hensley og den greske fotografen som selv har et stort hjerte for den unike middelhavskosten, Giorgios Drakopoulos. Mange av oppskriftene er gluten- og melkefri. Du får også oppskrifter på herlige vegetariske retter. Nyt og lev!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Fedon Lindberg Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202424190 Antall sider 254
Dimensjoner 20,8cm x 23,2cm x 3cm Vekt 890 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Giorgos Drakopoulos
Emner og form Trening og kosthold, Ernæring, Mindfulness, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Lindberg får deg til å tenke gjennom følelser til mat og næring: Når er det lurt å handle mat; planlegging; hvilke matvarer bør du ha i kjøkkenet ditt; positive følelser rundt tilberedning og spising, at det ikke er lurt å spise på autopilot, men kjenne på følelsen av å være sulten og mett; spise i ro uten TV, uten mye konversasjon, uten aviser og bøker. Teksten er flott illustrert og lettlest. Spesielt er siste 2/3 av boken flott og fylt med 80 illustrerte oppskrifter fordelt på frokost, lu... "Han skriver så inspirerende både om hvorfor og hvordan at jeg gikk hundre prosent inn for oppgaven under måltidene i to døgn, gikk ned en kilo, kjente fred og tilfredshet, akkurat etter oppskriften. Så ble det fullmåne, stress, for mange gjøremål, for mye uro, og jeg mister grepet. Men jeg er ikke i tvil om at han har rett: Det er bare å fortsette, øvelse gjør mester, og etter et visst antall dager (var det 60?), er den nye vanen innarbeidet, og dette gjelder selv om man snublet og falt av l... "Etter å lest den greske legens tanker om tilstedeværelse og mat, blir middagen servert vekk fra TV'en, og med mer fokus på mat, og dagen som har vært. Boken er superfin, med en avslappet tone og fristende bilder." Stella