Tida er inne (BOK)

Knut Ødegård

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Knut Ødeård er i sitt femtiande år som poet meir vital og relevant enn nokon gong. Årets samling viser ein diktar med djerv biletskaping og som ikkje er redd for å gå rett inn på dagen politiske scene. Dikta spenner frå barndom til alderdom, frå Molde til mora som flyktar med sitt barn frå Syria slik Maria flykta med Jesus. Språket hans ?bylgjer mellom det historiske og det mytiske", skriv Adonis: ?men alltid tett bunde til det kroppslege."
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Knut Ødegård
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202562106
Antall sider 96 Dimensjoner 16,3cm x 23,3cm x 1cm
Vekt 236 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne lyrikk (fra 1900 og fremover), Lyrikk av en forfatter, Lyrikk, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Ødegårds dikt om aldring treffer fordi de er såre, nøkterne og forsonende på samme tid. Det er blikket på de nære tingene, ikke de nære tingene i seg selv, som utgjør en kvalitet ved samlingen." Katrine Heiberg, Morgenbladet «Lyrisk: Knut Ødegård har skrevet en av årets rikeste og beste diktsamlinger.» «... den rikeste og mest hjertevarme diktsamlingen jeg har lest i år.» Andreas Neraal, Bok365 «Og teppet fell med sin stjernehimmel over endelause sletter av sand. Når tida går av scena, er det etter litt av ei førestelling.» Øyvind Rangøy, Romsdals Budstikke «Knut Ødegård skaper fortsatt konkrete bilder man ikke så lett glemmer, og skriver dikt som griper rett inn i livsmysteriene vi daglig tar del i.» Sindre Andersen, Vårt Land « Ødegårds dikt om aldring treffer fordi de er såre, nøkterne og forsonende på samme tid. » Katrine Heiberg, Morgenbladet «Knut Ødegård har skrive ei av årets beste diktbøker. » «Lyrikaren, kritikaren og omsetjaren Knut Ødegård har skrive ei diktbok som romsterer i dei mørke krokane i livet og i tida. Gjennom eit presist og nyansert biletspråk romsterer desse dikta òg i lesaren [...]» Sindre Ekrheim, Dag og tid «Om Tida er inne har jeg lyst til å si at det er på tide å betrakte han som en våre fremste poeter.» Henning Howlid Wærp, Aftenposten