Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet (BOK)

Knut Berntsen, Dag-Arild Berg

382,00 38200 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer «Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2012 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Dag-Arild Berg, Knut Berntsen Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241908569 Antall sider 101
Dimensjoner 25cm x 23cm x 1,2cm Vekt 670 gram
Illustratør Hans Petter Sørensen Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Nordland, Kokebøker, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også