Tilbake til Shanghai (BOK)

Kazuo Ishiguro

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hovedpersonen i romanen er Christopher Banks, 21 år, som bor i London etter en oppvekst i Shanghai hvor foreldrene forsvant på mystisk vis. Han har alltid ønsket å bli detektiv, og vi følger ham i hans leting for å løse sitt livs altoverskyggende mysterium, - de bortkomne foreldrene. Men dette er så langt fra en tradisjonell detektivhistorie, - for denne boken er rik på innfallsvinkler, hendelser, stemninger og tanker, som kritikk av britene for deres hovmot og manglende medfølelse overfor andres lidelse, kulturforskjellen mellom briter og japanere, barnets fintregistrerende øre for falskhet og trusler og den voksnes behov for å vite sannheten om sine foreldre. En sprudlende blanding av detektivhistorie, barndomsminner og politisk fabel.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Kazuo Ishiguro
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202582470
Antall sider 335 Dimensjoner 12,6cm x 20cm x 2,7cm
Vekt 316 gram Oversetter Kari Risvik, Kjell Risvik
Originalspråk Engelsk Originaltittel When we were orphans
Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Kina, London, Familie, Barndom, Romaner, Spenning, 1918-1939, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende