Tobakkshandleren (BOK)

Robert Seethaler

323,00 32300 Veil. pris 369,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Fra Bookerpris-finalist Robert Seethaler kommer en varm, men hjerteskjærende fortelling om en ung mann og hans vennskap med Sigmund Freud under nazistenes okkupasjon av Wien i 1938. Bondesønnen Franz er 17 år når han kommer til Wien sent på 1930-tallet. Han får seg jobb hos en tobakkshandler. Her møter han Freud som er stamkunde i butikken, og de to ulike personlighetene utvikler et sterkt vennskap. Når Franz forelsker seg hodestups i varieteartisten Anezka, søker han råd hos den aldrende psykoanalytikeren som innrømmer at kvinner er et like stort mysterium for ham som for den unge Franz. Og når de politiske og sosiale forholdene i Wien plutselig endres med nazistenes inntog står Franz, Freud og Anezka midt i sentrum av begivenhetene. Alle tre må ta et avgjørende valg: Bli eller flykte? Fortalt med samme intensitet som hans internasjonale gjennombrudd, Et helt liv, er Seethalers Tobakkshandleren en dypt bevegende fortelling om vanlige liv som blir sterkt påvirket av Det tredje rikets herjinger.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Robert Seethaler
Forlag
Press
ISBN 9788232801510
Antall sider 203 Dimensjoner 14,5cm x 20,5cm x 1,8cm
Vekt 326 gram Oversetter Ute Neumann
Originalspråk Tysk Originaltittel Der Trafikant
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Wien, Vennskap, Andre verdenskrig, Romaner, 1918-1939, Skjønnlitteratur