Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Tolken - en afghaners beretning om en muldvarp i Det norske forsvaret (BOK)

Qais Wahidi, Simen Sætre

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den afghanske tolken Qais Wahidis beretning fra innsiden av det norske militære engasjementet i Afghanistan, gir en unik dokumentasjon av en organisasjon som norsk offentlighet aldri har fått fullt innsyn i. Boken som er ført i pennen av Simen Sætre, avdekker alvorlige hendelser som til nå ikke har vært kjent. Wahidis var et sentralt vitne til styringen av en 3000 mann stor brigade, og tilstede ved sentrale begivenheter i det norske engasjementet i Faryab.
Anmeldelser
«Til sammen er dette blitt en interessant og mangefasettert fremstilling fra innsiden av basen Camp Griffin, i en fase av Afghanistan-krigen hvor det ble stadig tydeligere at den ikke ville lede til noen forbedring av situasjonen i landet.» «Forfriskende å endelig få høre en afghansk stemme om Norges bidrag i Afghanistan. [...]et viktig bidrag til debatten.» «Den unge tolkens perspektiv utfyller bildet vi har av Norges innsats i Afghanistan.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Qais Wahidi, Simen Sætre
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202601690
Antall sider 238 Dimensjoner 11,5cm x 18,4cm x 1,5cm
Vekt 157 gram Emner og form Memoarer, Selvbiografier: historie, politikk og militære, Afghanistan, Militære, Etterretning, Biografisk litteratur, Faglitteratur