Tor blir bror (BOK)

Anneli Klepp

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Om å få en baby i familien. Babyen kommer snart! Mor og far må på sykehuset, og Tor skal sove hos Mia. Men så begynner Tor å gruble. Tenk om babyen blir et spøkelse? Eller et vilt dyr? Eller verst av alt: Tenk om alle glemmer Tor? Den tiende boken i serien om Tor og Mia handler om få et søsken og om følelsen av å bli satt til side. Heldigvis går det bedre enn Tor frykter. Anneli Klepp har skrevet en ny, spennende og inderlig fortelling som er lett å kjenne seg igjen i for gutter og jenter som akkurat har lært å lese. På hjemmesiden www.torogmia.no kan du bli enda bedre kjent med Tor og Mia. Her kan du blant annet lese om Tor og Mia, lære å tegne dem, finne matoppskrifter og masse annet gøy og spennende.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Anneli Klepp
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205509443
Antall sider 29 Dimensjoner 15,4cm x 21,4cm x 0,8cm
Vekt 177 gram Nivå 6-9 år
Illustratør Camilla Billett Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: generell skjønnlitteratur, Vennskap, Søsken, Romaner, Lettlest, Skjønnlitteratur