Tredje person entall - roman (BOK)

Vigdis Hjorth

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hulda Kråkefjær kommer fra en lovende familie. Men med Hulda skal det vise seg å gå riktig ille: Hun mislykkes gjentatte ganger i kjærlighetslivet, tilbringer mye tid på brune puber, drikker seg fra sans og samling og gjør håpløse ting. Hulda Kråkefjær lever rett og slett et destruktivt liv. Hvorfor har det gått så dårlig med Hulda? Hvordan kunne det gått annerledes? I hvilken grad kan man styre skjebnen? Tredje person entall er en mørk historie, fortalt med mye overskudd og humor.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Vigdis Hjorth
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202561093
Antall sider 425 Dimensjoner 13,2cm x 20,6cm x 3,2cm
Vekt 424 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Kvinner, Ekteskap og parforhold, Familie, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«I sine siste romaner har Vigdis Hjorth balet med eksistensielle spørsmål, og hun har ikke vært redd for å kombinere høyt og lavt, hverdag og høytid. I Tredje person entall skriver hun på en overbevisende måte frem smerten over tilværelsens uutholdelig letthet.» Anne Catrine Straume, P2 «Jeg er imponert over Vigdis Hjorth. Med sin nye roman Tredje person entall viser hun en språklig og kunstnerisk side jeg knapt har sett i hennes bøker tidligere.» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad «Vigdis Hjorth er en eksepsjonelt god forteller. Hun skriver klart, skarpt og klokt, underholdende og skremmende presist. Hjorth har en evne til å fange situasjoner og erfaringer i språk som gjør at man sitter og tenker: akkurat sånn er det.» Marie G. Auberg, Aftenposten «Hjorth forsker, som før, på kreftene som herjer i menneskene. Hun er en skarpsindig forfatter, og det hele er underholdende, intenst og velskrevet.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet «En bred og dyp roman fra Vigdis Hjort, som med sin særegne begavelse avdekker borgerskapets diskré sjarm. Hun har skrevet en roman som berører og imponerer.» Turid Larsen, Dagsavisen «Gode skildringer av studietid og en nødvendig skilmisse, tette skildringer av alkoholens lindring og forbannelse.» Trine Styve Varlo, Haugesunds Avis «Tredje person entall er både underholdende og mørkt tragisk, skrevet i en medrivende form og et språk som understreker handlingen. Den blir aldri kjedelig.» Asbjørn Ringer, Gudbrandsdølen Dagningen «Hjorth er god til å nyansere idealene som råder de tiårene romanen beveger seg gjennom. Hun har av og til besnærende gode skildringer av menneskenes forfengelighet og sårbarhet. Dialogene hennes er også av ypperlig kvalitet. Hjorth har i det hele tatt et godt og nådeløst blikk for de realitetene vi forholder oss til, hun skriver medrivende og til tider svært god prosa. Hun skriver med autoritet og overskudd.» Nationen