Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Tritonus - en skjærgårdsfortelling (BOK)

Kjell Westö

323,00 32300 Veil. pris 369,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Tritonus handler om den 58 år gamle dirigenten Thomas Brander som har passert karriereklimaks og er i ferd med å miste grepet om musikken. Han klarer ikke å se for seg at livet kan være noe annet enn musikk og at det kan finnes et liv etter den. Dirigenten er en ensom mann med flyktige og motsetningsfylte forhold til sine nærmeste. Han trenger sårt et nytt ankerfeste i tilværelsen etter så vidt å ha unnsluppet et terrorangrep og blitt rystet ytterligere av en metoo-beskyldning. Brander velger å ta et skritt tilbake og slå seg ned i bygda Ravais (fiktiv) i den finske skjærgården, nær grensen til Sverige. Der får han oppført en villa som vekker oppsikt. Parallelt med Branders historie fortelles også historiene til de andre innbyggerne og naboene til Brander som han blir kjent med etter hvert, og de små historiene berører like mye som historien om dirigenten. Her får også de store samfunnspolitiske spørsmålene plass, som klassetilhørighet, rase og rasisme. Sorgen og nostalgien ligger tett oppunder overflaten gjennom hele romanen, samtidig som den er full av liv og ramsalt humor.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Kjell Westö
Forlag
Pax
ISBN 9788253041933
Antall sider 403 Dimensjoner 14,1cm x 21,4cm x 3,3cm
Vekt 485 gram Oversetter Erik Krogstad
Originalspråk Svensk Originaltittel Tritonus
Emner og form Moderne litteratur, Musikere, sangere, band og grupper, Bygdesamfunn, Skjønnlitteratur som er oversatt, Finland, Musikere, Bygder, Vennskap, Menn, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Igjen har Kjell Westö skapt en velkomponert tekst som vekker nysgjerrighet, leseglede, stille ettertanke."

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende