Truls á la Hellstrøm - mesterkokk på 1-2-3 (BOK)

Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen

179,60 17960 Veil. pris 449,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen
Medforfatter Per Asbjørn Risnes Forlag
Kagge
ISBN 9788248920465 Antall sider 200
Dimensjoner 21,7cm x 26,7cm x 2,3cm Vekt 996 gram
Andre medvirkende Anders Bremnes, Andreas Berge, Anita Rennan Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Reiseskildringer, Reiser, Kokebøker, Faglitteratur