Truls til fjells - tjukk mann i tynn luft (BOK)

Truls Svendsen

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ny latterbombe fra Truls Svendsen! - Du kommer til å bli hekta på nye ekspedisjoner. Det sa Cecilie Skog da hun og Truls Svendsen gikk på ski over Grønland våren 2014. - Du er en dårlig menneskekjenner, svarte han. For Truls lengtet hjem, han var kald og så sliten som han ikke visste et menneske kunne bli. Han lovet seg sjøl at han aldri skulle dra på flere ekspedisjoner. Men så, fra et sted han ikke visste fantes inni den robuste kroppen, kom lysten på en ny utfordring. En ny tur langt bortenfor fine restauranter, fjonge hotell og mobildekning. Sammen med Cecilie Skog bestemte han seg for å prøve seg på Aconcagua i Argentina, som med sine 6962 meter er det høyeste fjellet utenfor Himalaya. Igjen har Truls skrevet en latterbombe av en dagbok. Her forteller han også om livet som en bedagelig middelaldrende mann på stadige mislykkede slankekurer, sin sterke tro på å si ja når han egentlig mener nei, og sitt nye liv som kjæreste og bonuspappa til Dexter. Det er en hund. Det sa Cecilie Skog da hun og Truls Svendsen gikk på ski over Grønland våren 2014.
- Du er en dårlig menneskekjenner, svarte han.For Truls lengtet hjem, han var kald og så sliten som han ikke visste et menneske kunne bli. Han lovet seg sjøl at han aldri skulle dra på flere ekspedisjoner. Men så, fra et sted han ikke visste fantes inni den robuste kroppen, kom lysten på en ny utfordring. En ny tur langt bortenfor fine restauranter, fjonge hotell og mobildekning. Sammen med Cecilie Skog bestemte han seg for å prøve seg på Aconcagua i Argentina, som med sine 6962 meter er det høyeste fjellet utenfor Himalaya. Igjen har Truls skrevet en latterbombe av en dagbok. Her forteller han også om livet som en bedagelig middelaldrende mann på stadige mislykkede slankekurer, sin sterke tro på å si ja når han egentlig mener nei, og sitt nye liv som kjæreste og bonuspappa til Dexter.
Det er en hund.]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Truls Svendsen
Medforfatter Kjartan Brügger Bjånesøy Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205514621 Antall sider 173
Dimensjoner 16,1cm x 21,5cm x 1,8cm Vekt 513 gram
Emner og form Dagbøker, brev og notater, Turgåing, vandring, Fotturer, Fjellområder, Dagbøker, Humor, Argentina, Faglitteratur