Tusen etasjer høy (BOK)

Katharine McGee

244,00 24400 Veil. pris 279,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Velkommen til verdens høyeste skyskraper år 2118. Hundre år inn i fremtiden er New York en by for drømmere. Alle som er der vil ha noe - og alle har noe å tape. Leda ser perfekt ut, men er i hemmelig avhengig av narkotiske stoffer hun aldri skulle ha testet, og en gutt hun aldri burde rørt. Eris perfekte liv faller sammen når et svik får familien hennes til å gå i oppløsning. Rylins jobb på de øverste etasjene drar henne med inn i en verden - og en romanse - hun så langt bare har drømt om. Men hva vil det koste henne? Watt er et teknisk geni med en hemmelighet: Han vet alt om alle i tårnet. Men når han blir satt til å spionere for en jentene på toppen bli han fanget i et komplisert surr av løgner og bedrag. I tusende etasjer bor Avery, ei jente som er genetisk designet til å se perfekt ut. Hun ser ut til å ha alt, men er allikevel forfulgt av det hun ikke kan få.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Katharine McGee
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203262401
Antall sider 414 Dimensjoner 16,1cm x 23,3cm x 3,5cm
Vekt 703 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Kirsti Vogt Originalspråk Engelsk
Originaltittel The thousandth floor Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: science fiction, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: kjærlighet og vennskap, New York City, Kjærlighet, Vennskap, Romaner, Science fiction, New York, Skjønnlitteratur