Ukjent fare (BOK)

Jan Tore Noreng

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Andre bok om tre venner og rabiate roboter. Hva skjer når teknologien går berserk? Nesten alle som jobber i Sopphaugen kommune får sparken. De skal erstattes av teknologi. Så kjører en mystisk, mørk varebil opp foran huset til Rikard, og maskerte menn kidnapper faren hans. En desperat jakt er i gang! Rikard, Tommy og Karen vikles snart inn i et spill som er større enn de kunne forestille seg. Hemmelige aksjoner, drapsdroner og rabiate roboter. Kan virkelig tre venner som skal begynne i sjuende klasse løse livsfarlige problemer når voksne, topptrente spesialsoldater ikke klarer det? ROBOFOBIA er spenningsbøker om tre venner og hva som skjer når teknologien går bananas. Les også Robofobia 1: Dødens skole Ukjent fare er nominert til Bokslukerprisen 2017.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Jan Tore Noreng
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205499713
Antall sider 197 Dimensjoner 13,6cm x 21,4cm x 2cm
Vekt 287 gram Nivå 9-12 år
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Roboter, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende