Ultimatum (BOK)

Anders De la Motte

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Når et i lik dukker opp i vannet utenfor regjeringspartiets kurssted, havner saken på førstebetjent Julia Gabrielssons bord. Hvem er den døde og hvorfor har noen anstrengt seg til det ytterste for at kroppen ikke skal kunne identifiseres? Snart innser Julia at det finnes noen som er villige til å gå langt for å hindre at sannheten kommer fram. Politimannen David Sarac jages av demoner. Etter et voldsomt oppgjør som nesten kostet ham livet blir han nå tatt hånd om på en klinikk langt fra hovedstaden. Han gjemmer sovetablettene han får av pleierne. Nå har han samlet tjueto stykker, det er snart på tide å ta dem så de anklagende stemmene i hodet skal tie stille for alltid. Men et mystisk tilbud får ham til å utsette døden: Hva sier du om et bytte? Quid pro quo? Din hemmelighet i bytte mot min.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Anders De la Motte
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372810
Antall sider 451 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 3,5cm
Vekt 461 gram Oversetter Bodil Engen
Originalspråk Svensk Originaltittel Ultimatum
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Kriminal: politi, Kriminal: hardkokt krim, Skjønnlitteratur som er oversatt, Stockholm, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Kløktig og fengende (...) brakende god underholdning." Pål Gerhard Olsen, Aftenposten