Ulvefellen (LYDBOK)

Ulvefellen (LYDBOK)

Aslak Nore

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En spionthriller fra innsiden av Hitlers rike. Den unge frontkjemperen Henry Storm vender nedbrutt og desillusjonert tilbake fra Østfronten sommeren 1942. Med seg har han Jernkorset og vissheten om at han har kjempet på feil side. Da en høyerestående tysk offiser foreslår at Henry gjenopptar sine tekniske studier i Tyskland, øyner han muligheten til for å tjene motstandsbevegelsens sak. I Berlin er den fremadstormende SS-offiseren Werner Sorge på jakt etter "Griffen" - en tysk spion som lekker informasjon om det topphemmelige rakettprogrammet V2 til de allierte. Da Sorge skjønner at nordmannen Storm kan lede ham til Griffen, legger han ut en ulvefelle: en vakker, polsk kvinne som opererer som dobbeltagent. Hvis Henry lykkes med sine planer, kan han forandre krigens gang, men Sorge rykker stadig nærmere.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2017 Forfatter Aslak Nore
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242173522
Dimensjoner 13,9cm x 14,3cm x 2,4cm Vekt 209 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Andre medvirkende Ivar Nergaard
Emner og form Krigsromaner: andre verdenskrig, Oslo, Tyskland, Andre verdenskrig, Romaner, Lydbøker, Spenning, 1939-1945, Skjønnlitteratur