Inngår i kampanje
  • Lesehest

Ulvesommer (BOK)

Hans Rosenfeldt

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ulvesommer foregår i Haparanda, på grensen til Finland. Da det viser seg at en ulv funnet død i skogen har rester av et menneske i magen, forstår politietterforsker Hannah Wester at dette ikke blir en vanlig sommer. Den avdøde som ulven har spist av kan knyttes til en blodig narkotikahandel i Finland. Hannah og kollegene hennes må snu alle stener for å finne ut hva som har skjedd. Men tiden er knapp, det er andre som er på jakt etter byttet. Hans Rosenfeldt er en internasjonalt anerkjent manusforfatter, og står bak anerkjente tv-serier som Broen og Marcella. Han har sammen med Michael Hjorth skrevet en suksessfull bokserie om Sebastian Bergman. Ulvesommer er første bok i en ny krimserie, og får stor internasjonal lansering. Ulvesommer foregår i Haparanda, på grensen til Finland. Da det viser seg at en ulv funnet død i skogen har rester av et menneske i magen, forstår politietterforsker Hannah Wester at dette ikke blir en vanlig sommer. Den avdøde som ulven har spist av kan knyttes til en blodig narkotikahandel i Finland. Hannah og kollegene hennes må snu alle stener for å finne ut hva som har skjedd. Men tiden er knapp, det er andre som er på jakt etter byttet. Hans Rosenfeldt er en internasjonalt anerkjent manusforfatter, og står bak anerkjente tv-serier som Broen og Marcella. Han har sammen med Michael Hjorth skrevet en suksessfull bokserie om Sebastian Bergman. Ulvesommer er første bok i en ny krimserie, og får stor internasjonal lansering.
]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Hans Rosenfeldt
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202634483
Antall sider 442 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 3,3cm
Vekt 524 gram Oversetter Morten Hansen
Originalspråk Svensk Originaltittel Vargasommar
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Ulver, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur
Anmeldelser
«Det er presist, spennende og en veltalende bok.» «(...) videre vil jeg anbefale denne til alle som setter pris på en god krim. Her er full valuta, både når det gjelder krimhandlingene og persongalleriet, etterforskningen og småbylivet.» «(...) en spennende og velskreven krim (...)» «Ulvesommer er første bok i en helt ny krimserie og lover godt for fortsettelsen.»