Unge Mungo (BOK)

Douglas Stuart

279,00 27900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Fra forfatteren av Shuggie Bain. Mungo og James burde ikke være venner, og langt mindre kjærester. I et hypermaskulint og voldsherjet Glasgow der protestanter og katolikker holder seg på hver sin kant, er de to tenåringenes følelser for hverandre uakseptable. Drømmen om å komme seg vekk krasjer hele tiden med angsten for å bli oppdaget. Da moren sender Mungo på tur med to tvilsomme menn, må han samle alt han har av styrke for å komme seg i sikkerhet og til et sted der han og James kan ha en framtid sammen. Unge Mungo er en gripende oppvekstskildring, en fortelling om maskulinitetens grenser og om farene ved å elske noen for høyt.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Brutal ømhet fra Douglas Stuart: skriver så det røsker. Brutalt og vakkert. ... en øm og nærmest poetisk beskrivelse av en ung gutts uskyld og håp. Boken er hard, sår, øm og brutal.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Douglas Stuart
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205579644
Antall sider 410 Dimensjoner 14,6cm x 22,6cm x 2,8cm
Vekt 451 gram Oversetter Hilde Stubhaug
Originalspråk Engelsk Originaltittel Young Mungo
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sosiale klasser, Skottland, Oppvekst, Homofile, Kjærlighet, Arbeiderklassen, Romaner, 1980-1989, Skjønnlitteratur