Usynlige hender - roman (BOK)

Stig Sæterbakken

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel forsvinningssak. Mandatet fra hans overordnede er ikke til å misforstå: en aller siste gjennomgang før saken henlegges. Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Det blir et møte som får uante følger for dem begge.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Stig Sæterbakken
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202543624
Antall sider 255 Dimensjoner 15,5cm x 22,7cm x 2cm
Vekt 492 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Kjærlighet, Kidnapping, Mishandling, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Stig Sæterbakken treffer blink med sin nye roman. Det er en nervepirrende historie der spenningen utfolder seg på flere plan" Anne Cathrine Straume, NRK "På riktig gammeldags vis er Usynlige hender fengende fra første side. Det er en roman man leser i høyt tempo og nødig legger fra seg. Den er åpen og tilgjengelig, ja, nærmest en populær versjon av Sæterbakkens poetikk." Ingunn Økland, Aftenposten "Stig Sæterbakken skriver ubehagelig godt om begjær, moralske overskridelser og om mennesker du slett ikke vil ligne på." "Teknisk er dette en råsterk utgivelse. Sæterbakkens setninger er renskårne og klisjéfri, bildene er presise, og tråder som kan virke forvirrende når de legges ut, nøstes alltid opp i rett øyeblikk." Annette Orre, Dagsavisen «Usynlige hender» er en meget sterk roman, skrevet med et presist og økonomisk språk hvor hvert eneste ord har betydning og tyngde, hvor det knapt finnes en klisjé, hvor den nådeløse lidenskapen sørger for framdriften. Og det er heller ikke ei bok man kommer til å glemme fort, til det er hovedpersonenes skjebner for påtrengende og insisterende. Kurt Hansen, Dagbladet