Utopia for realister (BOK)

Rutger Bregman

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Alle milepæler i sivilisasjonen - fra avskaffelse av slaveriet til innføring av demokratiet - ble på et tidspunkt regnet som utopiske fantasier. Vår generasjon har kanskje ikke lenger visjoner for fremtiden, vi tror ikke på fremskrittet på samme måte som før, men slik trenger det ikke være. Når tradisjonell venstre- og høyrepolitikk ikke har svar på vår tids store utfordringer, er det på tide å tenke nytt, skriver historiker Rutger Bregman. I boken presenterer han tre grunnleggende ideer - om borgerlønn, 15 timers arbeidsuke og åpne grenser. Hver av disse utopiene underbygges av forskning og eksempler, som blant annet viser at folk heller vil ha mer fritid og forbruke mindre i stedet for høyere lønn. Bregman og flere med ham, hevder også at det er bedre å gi folk gratis penger enn bistand for å løfte dem ut av fattigdom. Og det store spørsmålet i vår tid - hva skal vi leve av når arbeidsplassene blir overtatt av maskiner?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Rutger Bregman
Forlag
Spartacus
ISBN 9788243011304
Antall sider 251 Dimensjoner 15,5cm x 22,5cm x 2,2cm
Vekt 466 gram Oversetter Rune R. Moen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Utopia for realists
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Fremtidsprognoser, fremtidsstudier, Politisk økonomi, Framtid, Sosialøkonomi, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også