Inngår i kampanje

Vår sykdom - lærdommer om frihet fra en sykehusseng (BOK)

Timothy Snyder

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren om tyranni Vår sykdom er et personlig vitnesbyrd fra en av USAs fremste intellektuelle, skrevet i etterkant av et sykeleie. Timothy Snyder tar i dette essayet et kraftig oppgjør med den amerikanske helsepolitikken, og peker på hvordan et kommersialisert helsevesen undergraver samfunnet. Uten helse ingen frihet, og uten et helsevesen bygd på menneskerettigheter og solidaritet, er det umulig å bekjempe en pandemi. Snyders essay griper direkte inn i dagens politiske klima i USA. Hans egen sykdom overlappet med utbruddet av koronapandemien som stadig herjer landet. Teksten omhandler amerikanske forhold, men kontrasterer også disse med Snyders egne erfaringer fra det europeiske helsevesenet. Vår sykdom er en liten bok, men med tankekraft til å frigjøre USA fra nasjonens kollektive sykeleie.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Timothy Snyder
Forlag
Press
ISBN 9788232803835
Antall sider 174 Dimensjoner 14,3cm x 20,7cm x 1,8cm
Vekt 295 gram Oversetter John Grande
Originalspråk Engelsk Originaltittel Our malady
Emner og form Helsesystemer og -tjenester, Sykdom og avhengighet: sosiale aspekter, USA, Helse- og omsorgstjenester, Biografisk litteratur, Faglitteratur