Venner til sist (BOK)

Jane Gardam

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Venner til sist er det tredje og avsluttende bindet i Jane Gardams kritikerroste serie, som tar oss fra det britiske imperiets storhetstid fram til i dag. I de to første bøkene fikk vi innblikk i historien om den anerkjente advokaten som regjerte rettssalene i Hongkong, Sir Edward Feathers og hans smarte, men misforståtte kone Betty. Over det stramme og barnløse ekteskapet deres har det alltid vært en skygge: Den kjekke og utadvendte Terence Veneering. Han vant både rettssaker og Bettys hjerte, men endte likevel opp ensom på den engelske landsbygda. Hvem var Veneering, egentlig? Gardam skriver med britisk vidd og varme om klassereise, oppvekst og ambisjoner. Historien er en drivende beretning om å leve slik at vi er sanne mot oss selv, om de skuffelser og forsoninger som livet og alderdommen tilbyr, og om å finne vennskap til slutt.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Jane Gardam
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205501898
Antall sider 222 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 2,3cm
Vekt 356 gram Oversetter Ragnhild Eikli
Originalspråk Engelsk Originaltittel Last friends
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Ekteskap og parforhold, Vennskap, Romaner, 1900-tallet, Skjønnlitteratur