Inngår i kampanje

Vera (BOK)

Anne Swärd

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
En liten kjærlighetshistorie får store følger i kritikerrost roman. Under falskt navn kommer franske Sandrine fra krigens mørke til et varmt forsommer-Sverige. Året er 1945. Med seg har hun et ufødt barn hun ikke vil ha, og en hemmelighet som hun er forberedt på å gjøre hva som helst for å holde på. Sju måneder senere står hun brud på en øy langt ute i skjærgården. Ingen i brudefølget kjenner bakgrunnen hennes. Ved å si ja til den dobbelt så gamle legen Ivan, gifter Sandrine seg inn i en fremmed verden: den fryktinngytende overklassefamilien Ceder. Under bryllupsnatten raser en snøstorm over skjærgården og hele festfølget blir værfast. Det er som om denne natten bærer bud om hvordan resten av ekteskapet skal bli - en iskald allianse bygget på hemmeligheter, løgner og redsler. Vera er en fortelling om flukt og overlevelse, om mødre og døtre, om skyld og kjærlighet som arves ned gjennom generasjoner.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Anne Swärd
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205530652
Antall sider 383 Dimensjoner 13,1cm x 20,5cm x 2,3cm
Vekt 310 gram Oversetter Geir Pollen
Originalspråk Svensk Originaltittel Vera
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Flukt, Kjærlighet, Skyld, Familie, Kvinner, Romaner, Etterkrigstiden, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende