Inngår i kampanje

Vernon Subutex - 2 (BOK)

Virginie Despentes

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Den etterlengtede andreboka i det moderne mesterverket om Vernon Subutex. Den tidligere platesjappeinnehaveren Vernon Subutex tilbringer dagene rusa, febril og fjern på en parkbenk i Paris. Der utvikler det seg et kollektiv rundt ham - et fellesskap der folk finner vennskap, drikke og musikk. Samtidig strammer det seg rundt Vernon i dette andre bindet av Despentes' kritikerroste verk. Han sitter på en skatt, en hemmelighet og kanskje en udetonert bombe: videoopptakene fra den avdøde rockestjerna Alex Bleach, og enkelte skyr ingen midler for å få kloa i dem. Vernon Subutex-trilogien er et festlig og skarpt samtidsportrett som har tatt verden med storm. Første bok i trilogien ble kortlistet til Man Booker International i 2018, og Gøril Eldøen fikk Kritikerprisen for sin bejublede norske oversettelse.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Virginie Despentes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205530805
Antall sider 357 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 2,2cm
Vekt 291 gram Oversetter Gøril Eldøen
Originalspråk Fransk Originaltittel Vernon Subutex, tome 2
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Paris, Musikkmiljøer, Outsidere, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i