Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Vernon Subutex - 3 (BOK)

Virginie Despentes

179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Trilogien om platesjappeinnehaveren Vernon Subutex har oppnådd kultstatus på rekordtid. Med treffende samfunnssatire, energisk språk og pønkete karakterer har Virginie Despentes rystet den franske samtidslitteraturen og tatt verden med storm. Vernon Subutex og gjengen rundt ham holder stevner der de danser i naturlig rus framkalt av Vernons fantastiske DJ-evner og tonene fra avdøde Alex Bleach. Slik reiser de fra sted til sted og tiltrekker seg stadig flere tilhengere; de er blitt et fenomen i sin samtid. Men nå får Vernon en nyhet som skal ødelegge harmonien i vennegjengen. Samtidig strever Laurent Dopalet med å få tildekket den skjendige tatoveringen han ble påført av Aïcha og Céleste, og vil hevne seg på de to jentene. Og da terroren rammer Paris, begynner de alle å spørre seg om fellesskap i det hele tatt er mulig lenger. Dette er den tredje og siste boka om Vernon Subutex.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Virginie Despentes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205535763
Antall sider 372 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 2,3cm
Vekt 304 gram Oversetter Gøril Eldøen
Originalspråk Fransk Originaltittel Vernon Subutex
Litterære priser Bastianprisen. Voksen, 2020 Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Paris, Musikkmiljøer, Outsidere, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også