Inngår i kampanje
  • Lesehest

Vesle Virgil hjelper en mutters-alene stork (BOK)

Ole Lund Kirkegaard

199,00 19900 Veil. pris 249,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Ole Lund Kirkegaards sprelske, originale og underfundige univers med splitter nye illustrasjoner. En supermorsom komedie om de tre vennene vesle Virgil, Carl Emil og Oskar. I den lille byen der de bor lander en dag en diger stork på taket til kjøpmannen. Kjøpmannen er redd den skal bli sittende helt til skorsteinen ramler ned. Men hvis nå bare den storken kunne finne seg en make, så kunne det jo hende at de to fant et annet sted å bo, sier han, og tilbyr lakrispiper i belønning for den som kan finne en make. Hvem har vel ikke lyst til å tjene tre lakrispiper? Det har i hvert fall vesle Virgil, Carl Emil og Oskar. Derfor bestemmer de seg for å hjelpe kjøpmannen. Men ingenting går helt etter planen -- hverken for guttene eller for kjøpmannen eller for storken. Ole Lund Kirkegaard, som er en av Danmarks morsomste barnebokforfattere, debuterte for over 50 år siden. Han er kjent for morsomme latterbomber som Gummi-Tarzan og Otto er et neshorn. Denne festlige fortellingen er hentet fra debutboka Vesle Virgil og er nyillustrert av Rasmus Bregnhøi. Anmelder Søren Fanø på bogbotten.dk skriver begeistret at bildeboka «vil vække glæde i mangt et barnehjerte blandt både voksne og de store børnehavebørn, i indskolingen og i de små hjem ved aftenstid. Her er nok at se på undervejs, grine af og undres over for både voksne og børn i disse udgivelser hvor der er blevet ligeligt plads til både Ole Lund Kirkegaard og Rasmus Bregnhøi."

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Ole Lund Kirkegaard
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205512863
Antall sider 36 Dimensjoner 20,2cm x 25,7cm x 1cm
Vekt 371 gram Nivå 3-6 år
Oversetter Oddmund Ljone Originalspråk Dansk
Originaltittel Lille Virgil hjælper en ene-og-alene stork Illustratør Rasmus Bregnhøi
Emner og form Billedbøker med tekst, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Røverunger, Vennskap, Billedbøker, Humor, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«vil vække glæde i mangt et barnehjerte blandt både voksne og de store børnehavebørn, i indskolingen og i de små hjem ved aftenstid. Her er nok at se på undervejs, grine af og undres over for både voksne og børn i disse udgivelser hvor der er blevet ligeligt plads til både Ole Lund Kirkegaard og Rasmus Bregnhøi." Søren Fanø, bogbotten.dk.

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende