Vi fant en hatt (BOK)

Jon Klassen

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Nytt mesterverk av Jon Klassen! Jon Klassen overrasker i siste bok i morsom hattetrilogi. To skilpadder har funnet en hatt. Hatten ser fin ut på dem begge. Men det er to skilpadder. Og det er bare én hatt. «Vi fant en hatt» får deg til å le og føle ømhet. Like genial i sin enkelhet som de andre Jon Klassen-bøkene. Den herlige avslutningen tar en overaskende vending som vil glede både gamle og nye fans av den fantastiske bildebokserien.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Jon Klassen
Forlag
Mangschou
ISBN 9788282381550
Dimensjoner 20,7cm x 28,7cm x 1cm Vekt 415 gram
Nivå 3-6 år Oversetter Johanne Hille-Walle
Originalspråk Engelsk Originaltittel We found a hat
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Billedbøker med tekst, Skilpadder, Billedbøker, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Ømheten i denne boken (med sin oppløftende slutt) er like overraskende som den svart humoren i de tidligere.» The Horn Book «En annerledes, men helt herlig og tankevekkende topping av av Klassens geniale serie.» Kiera Parrot, School Library Journal «Klassen, som snakker bildebokspråket bedre enn de fleste forfattere og illustratører for tiden, har skapt et mesterverk av ærlige følelser, sårbar spenning og poetisk tilbakeholdenhet.» Sergio Ruzzier, New York Times