Inngår i
  • Bok-klassikere til lavpris
79,00 7900 Veil. pris 169,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den kontroversielle russiske forfatteren Jevgenjev Zamjatin (1884-1937) er kanskje mest kjent for sin dystopiske fremtidsroman Vi, en klassiker innen politisk science fiction. Vi var den første boken til å bli forbudt av det sojvetiske regimet, i 1921, og ble ikke utgitt i Russland før i 1988. Boken ble for første gang publisert, oversatt til engelsk, i 1924, og fikk stor inflytelse på forfattere som Aldous Huxley, George Orwell, Vladimir Nabokov, Ayan Rand og Kurt Vonnegut. I Zamjatins dystopiske fremtids.visjon er mennesket frarøvet sin individualitet og redusert til et nummer i en rekke. Styresmaktene har annonsert at de har funnet grunnen til den utbredte følelsen av uro blant folket: Det eneste som står i veien for menneskets lykke er dets evne til å fantasere; om innbilningskraften viskes ut, vil det siste hinder for menneskets fullkommenhet være fjernet.
Anmeldelser
«I Georges Orwells tilfelle er det ingen tvil om at han var inspirert av Zamjatin. Han brukte mange av elementene og de tematiske trådene i sin forgjengers verk da han skapte sin dystopi om den nære framtida.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Jevgenij Zamjatin
Forlag
Solum Bokvennen
ISBN 9788256020195
Antall sider 319 Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 2cm
Vekt 214 gram Oversetter Torgeir Bøhler
Originalspråk Russisk Originaltittel My
Emner og form Klassisk science fiction, Dystopier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Romaner, Science fiction, Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i