Victora Vargmo - jerntrollet (BOK)

Victora Vargmo - jerntrollet (BOK)

Alexander Løken

Slippes 18/03
218,00 21800 Veil. pris 249,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Bli med tilbake til Edvard Frosts univers. Victoria Vargmo har aldri følt seg hjemme i fjellbygda hvor hun har vokst opp. Hun vil til byen, vil ut i verden og oppleve ting! Da en ung mann fra Nasjonal Samling og hans mystisk, tyske kompanjong forsøker å kidnappe henne for å forske på vetteblodet i årene hennes, begynner ting endelig å skje. Plutselig befinner hun seg på et tog til Oslo - for å møte sin sagnomsuste og forsvunne bestefar: Edvard Frost. Han er den eneste som kan beskytte henne. Edvard Frost har møtt skumle monstre og skapninger før, men nå truer en krig i horisonten ... Victoria Vargmo er plutselig fanget i et eventyr hun ikke hadde forventet. Alexander Løkens trilogi Edvard Frosts ekspedisjoner hanket inn både Bokslukerprisen og flere fine nominasjoner. Nå kommer en ny bok fra det samme universet. Victoria Vargmo er Edvards barnebarn, og hun er ikke mindre tøff enn sin bestefar. Og det er fint, for høsten 1939 byr på noen helt nye utfordringer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Alexander Løken
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202619282
Nivå 9-12 år Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Oslo, Troll, Romaner, Fantasy, 1939-1945, Skjønnlitteratur