Vilkår for liv - roman (BOK)

Ingeborg Arvola

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Vilkår for liv er en fortelling til ettertanke - om en verden i oppløsning - sett gjennom en revs øyne. Det handler om Ni. Hun vil drepe en høne, kjenne smaken av blod. Hun drømmer om å møte en hann og utforske lengselen hun kjenner i pattene og i buken. Men det fins ikke flere hannrever. Ni følger isteden ferten av forskeren Vemund. Han skiller seg fra de andre forskerne. Han er lydløs. Men kan rever og mennesker møtes?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Ingeborg Arvola
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202562618
Antall sider 156 Dimensjoner 13,8cm x 21,3cm x 1,8cm
Vekt 279 gram Emner og form Moderne litteratur, Rever, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Det er en sterk og skremmende roman.» «Boka anbefales.» Margoth Hovda-LIen, Nordlys « I en verden av teknologiske og artsmessige omveltninger, skildres slektskap og utsatthet med sterk luktesans i Vilkår for liv» Morten Langeland, Klassekampen «Det er en sterk og skremmende roman. (...) Den skriver seg også inn i en aktuell litterær tradisjon, som har fått merkelappen «avhumanisering» - fordi den både bruker og advarer mot skremmende trekk i vårt eget samfunn. Boka anbefales.» Margoth Hovda-LIen, Nordlys