Washingtondekretet (BOK)

Jussi Adler-Olsen

169,00 16900
Nytt opplag ventes 17/02
Washingtondekretet er en høyt leseverdig thriller med bred appell. Tematikken er svært så tidsaktuell med et tankevekkende realistisk bakgrunnsteppe. Hvor lett kan ikke makten gripes selv i store demokratier med bunnsolide konstitusjonelle rettigheter? Hvor langt kan demokratiets grunnprinsipper settes til side før despotiet overtar? Kan målet - uansett hvor høyverdig det er - hellige ethvert udemokratisk middel? Det amerikanske presidentvalget er inne i sin siste fase. Doggie Rogers, en av de nærmeste medarbeiderne til Demokratenes kandidat Bruce Jansen, er på vei for å feire den historiske valgseieren. Plutselig lyder skudd, og Jansens høygravide hustru blir drept. Doggie er i sjokk, ikke minst fordi hennes far blir anklaget for drapet. Bruce Jansen trer inn i presidentembetet som en dypt bitter mann. Han mister sin sunne dømmekraft, og blir dermed et perfekt redskap for krefter som arbeider ut fra sin egne skjulte agenda. En liten gruppe medarbeidere anført av Doggie, som nå blir USAs mest ettersøkte kvinne, forsøker å avsløre komplottet som det amerikanske samfunnet er utsatt for. Alt hviler på Doggies skuldre.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Jussi Adler-Olsen
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203361982
Antall sider 655 Dimensjoner 11,4cm x 18,7cm x 4,2cm
Vekt 372 gram Oversetter Erik Krogstad
Originalspråk Dansk Originaltittel Washington dekretet
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Thriller, Skjønnlitteratur som er oversatt, District of Columbia (Washington D.C.), Politikk, Romaner, Washington D.C., Skjønnlitteratur