Herman - historier fra en udiagnostisert oppvekst (BOK)

Herman Flesvig, Erlend Loe

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
«Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.» Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Som barn er Herman litt annerledes. Litt mye. En som ikke klarer å følge med, lære raskt nok, gjøre som han skal. Men inne i Hermans hode går det faktisk fortere enn i alle andres. Han er Mr. Miyagi, han har en hel verden inni T-skjorta, han har et triangel på tissen, han sloss med samuraisverd i skogen. Det er bare det at ingen av de andre får det med seg. De er opptatt med å høre etter på hva læreren sier. Herman er en bok for barn - og de som en gang har vært barn. En fortelling for alle som noen gang har følt seg litt annerledes og alene. Og for alle andre også. Det er Erlend Loe som fører pennen og Bård Sletvold Torkildsen som har illustrert.
Anmeldelser
«Det er dette jeg sitter igjen med etter å ha lest denne boka: et ekte hjerte-hei, varmt og genuint. Jeg føler jeg har hatt et meningsfylt møte med et annet menneske. At jeg har fått en liten reise inn i dette menneskets indre mekanikk.» «Sårt og gøyalt» «Morsomt og viktig»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Erlend Loe, Herman Flesvig
Forlag
Bonnier norsk forlag
ISBN 9788234712036
Antall sider 107 Dimensjoner 24,2cm x 24,2cm x 1,3cm
Vekt 605 gram Nivå 6-9 år
Illustratør Bård Sletvold Torkildsen Emner og form Billedbøker med tekst, ADHD, Oppvekst, Billedbøker, Biografisk litteratur, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende