Yogamamma - med yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid (BOK)

Cathrine Mathiesen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Å gå fra å være én til å bli to, fra å være datter til å bli mor, fra å passe på seg selv til å ha ansvaret for et nytt lite liv er en stor omveltning. På kort tid skal en gravid kvinne tilpasse seg enorme indre og ytre forandringer. Denne boken viser hvordan yoga kan være til støtte, hjelp og glede for kvinner som står foran en ny fase i livet. Her presenteres fysiske øvelser spesielt tilrettelagt for gravide. Øvelsene fremmer styrke, smidighet, balanse og sirkulasjon - alle har bilde, trinn-for-trinn-forklaringer og tips om tilpasninger, satt sammen i program for hvert trimester. Her forklares pustens rolle og pusteøvelser som kan redusere stress og angst, skape balanse og ro i sinnet og fremme hvile og søvn. Boken omfatter bekkenbunnsøvelser, visualiseringer, affirmasjoner og fødestillinger - og ellers tips, råd og innsiktsfulle observasjoner. Forfatteren viser hvordan yogafilosofi kan hjelpe nye mødre med å tre inn i morsrollen på en mer naturlig og mindre kritisk måte, og være mer til stede i seg selv gjennom denne krevende, men vakre overgangsriten. Yoga er en unik fødselsforberedende praksis som kan hjelpe kvinner til å ønske et nytt liv velkommen med en frisk og sterk kropp, et fredelig sinn og et åpent hjerte.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Cathrine Mathiesen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202559236
Antall sider 244 Dimensjoner 20,2cm x 25,8cm x 2,5cm
Vekt 921 gram Andre medvirkende Charlotte Wiig
Emner og form Graviditet, fødsel og spedbarnstell: råd og spørsmål, Yoga som trening, Svangerskap, Yoga, Faglitteratur

Anmeldelser

«Den perfekte boken om yoga. En vakker bok som alle kan få glede av, også de uten baby i maven.» Silvany Bricen, http://silvanybricen.no