Zoo Europa - roman (BOK)

Gert Nygårdshaug

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Nytt opplag ventes 10/09
Heltene fra Gert Nygårdshaugs Mino-bøker samles i storverket Zoo Europa. Her flettes deres skjebner sammen i en forrykende og tankevekkende roman. De fire heltene må manøvrere i en verden ødelagt av borgerkriger, flyktningestrømmer, økologiske kriser og stigende fundamentalisme. Spennende og brennaktuelt, som alltid fra Gert Nygårdshaug.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Gert Nygårdshaug
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202588557
Antall sider 506 Dimensjoner 14cm x 21,3cm x 4cm
Vekt 670 gram Emner og form Moderne litteratur, Europa, Borgerkrig, Flyktninger, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Ein original framtidsroman der det ikkje er klimakrisa, men idear og trusretningar som får vere drivkrafta. (...) Zoo Europa er ei kraftpakke som gjev noko å tygge på for den mest blaserte lesar. Garantert.» Marta Norheim, NRK «Forrykende finale» Fredrik Wandrup, Dagbladet «Spennande og innsiktsfull avslutning på Mino-serien (...) Nygårdshaug er, etter mi meining, ein av dei mest sentrale blant nolevande, norske forfattarar. (...) Zoo Europa er ein tankevekkande, spennande og - i botnen - skremmande roman.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen «(...) en spennende og underholdende avrunding på et skriveprosjekt som startet i 1989 med Mengele Zoo.» Sindre Hovdenakk, VG «Den magiske realismen lever med andre ord i beste velgående hos den utrettelig fabulerende Nygårdshaug. Det gjør ham til en sjeldenhet i den norske bokheimen.» Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten «Et forrykende sluttspill. (...) en nytelse å lese.» Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i